GALLERIA

Intialainen päähieronta

Päästä irti arjen kiireestä ja antaudu rentouttavaan elämykseen. Tule rennoissa vaatteissa ja mieluiten ilman meikkiä. Hieronnassa käydään läpi hartiat, kädet, niska, kaula, rintakehä, pää ja kasvot. Haluttuun pohjaöljyyn sekoitetaan eteerinen öljy halutun vaikutuksen saamiseksi. Esimerkiksi laventeli rauhoittaa. Hieronta kestää n. 40 minuuttia rentouttavan musiikin soidessa. Lopuksi hiukset pestään ja kuivataan.

Energialeikkaus

Anna terapeuttisen kokemuksen helliä aistejasi. Sisältää intialaisen päähieronnan sekä kokonaisvaltaisen hiustenleikkausen. Varaa hoitoon pari tuntia aikaa. Koko aikana ei katsota peiliin eikä puhuta ylimääräisiä. Tarkoitus on kohottaa energiaasi ja pestä stressi pois. Käsittelyn jälkeen hiuksesi voivat hyvin, hiukset asettuvat kauniisti sekä luonnollisesti. 

Kasvivärjäys

Hiukset värjätään kuivatuilla kasveilla ja lämpimän veden seoksella. Kasviväri hoitaa ja kiillottaa hiusta. Lopputulokset luonnollisia. Ei valeenna hiusta. Harmaanpeitto saattaa vaatia useamman käsittelyn. Hiusväri jatkaa valmistumista värjäyksen jälkeen noin 2-5 päivää. 

GALLERIA

Merilevä

Sisältää runsaasti kivennäisaineita jotka kosteuttavat tehokkaasti sekä hoitavat hiuspohjaa ja hiuksia. Kirkastaa hiuksia tehden niistä myös taipuisammat. Poistaa raskasmetalleja ja kuona-aineita joten runsas veden juonti hoidon jälkeen on suositeltavaa. Parhaan vaikutuksen saat energialeikkauksen yhteydessä.

Savi

Syväpuhdistaa hiuspohjaa ja hiuksia. Vahvistaa hiuksia edistäen hiusten kasvua. Kosteuttava hoito kirkastaa hiuksia. Hyvä myös rasvoittaville hiuksille. Paras vaikutus yhdessä energialeikkauksen kanssa. Runsas veden juonti suositeltavaa hoidon jälkeen.

Turve

Hoitaa ja kosteuttaa etenkin hiuspohjaa. Vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita. Runsas veden juonti suositeltavaa hoidon päätteeksi. Sisältää runsaasti kivennäisaineita ja vitamiineja.

Yrtit

Kotimaiset ja intialaiset yrtit täydentävät kasvivärejä sekä sellaisenaan hoitavat hiuspohjaa ja hiuksia. Käytetyimmät yrtit kamomilla, nokkonen, koivu, rosmariini, Hibiscus ja kurkuma. Jokaisella yrtillä on omat hoito-ominaisuutensa.

Savivaalennus/kirkastus (Ajanvaraus vain soittamalla)

Valkosaven eli kaoliinin, soodan ja miedon hajusteettoman kehitteen seos. Käytetään kirkastamaan hiuksia raidoin tai koko päänkirkastuksena. Sopii parhaiten luonnon tilassa oleville hiukselle joissa ei ole käytetty
indigoa.

Kuule kasvien kuiskaus

design by Media-assari

040 7678743
Vasamantie 2
Siivikkala